Liza Jizanban

Liza Jizanban

Türelem

2014. november 27. - Spannónia

Kedves Mindenki!

Itt ezt az erényt már nagyon sokat gyakoroltuk. Most rajtatok a sor!

Tudom, hogy nagyon várjátok innen a híreket. Mégis, egy rövid ideig nélkülözni fogjátok a beszámolókat. Az történt, hogy hétfő reggel 8-kor kaptunk egy sms-t, hogy várnak minket az egyetemen, a Lánykollégium 2-ben. Odamentünk, fél óra alatt körbevezettek minket, kicsit még nyaggattuk a január óta ott dolgozó magyarokat, aztán át kellett mennünk sürgősen az adminisztratív osztályra, ami a város egy másik pontján található.

Így szinte semmi információval készülhettünk keddre, amikor már  óráink is voltak. Ez a hét kaotikus sok szempontból, és hirtelen egyrészt sok feladatunk lett, másrészt eléggé el is fáradtunk (kár volt annyit pihenni:p). Ezért majd csak hétvégén írok részletesebb beszámolót.

Annyit előhangként, hogy nagyon érdekes:)

Ne menjetek messzire, itt holnap már hétvége lesz:)

A bejegyzés trackback címe:

https://tinuviel.blog.hu/api/trackback/id/tr226932917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása